Menu
Njega lica dostupna svima
U nastavku vam donosimo dio recenzije naše Dermaplante, ostatak recenzije možete pročitati na link-u. 
” – Kako su mi kreme neko vrijeme stajale na radnom stolu (dok konačno nisam natipkala post, jelte :)) u par navrata sam posegnula za balzamom te ga umasirala u ruke i kutikulu prije nego što bi fotkala manikure. Nije štetilo, dapače, kako se relativno brzo upija, ruke (u biti prsti) su mi kroz par minuta bili spremni za fotkanje.
   – Dermaplantu sam također u par navrata koristila kao okoloočnu kremu. Naime imam izrazito suho i osjetljivo okoloočno područje a kako mi zbog vjetra dosta suze oči, zna mi ponekad puknuti kožica u vanjskom kutu oka pa me to strašno iritira. Iskreno, balzam nisam stavljala preko dana jer nisam bila sigurna kako će na njega “sjesti” šminka, no stavljala sam ga na večer prije spavanja i do jutra mi se situacija znala smiriti.
S time da to nisam prakticirala više od dva dana uzastopce.
   – Ove godine nam ljeto nije bilo “pravo” a i ja se skoro uvijek mažem kremama za sunčanje prilikom izlaska van tako da nisam imala puno prilike izgorjeti, no jednom sam mislila da sunce nije pretjerano jako i da neću izgorjeti – ali naravno da jesam. Kako doma nisam imala nikakvo sredstvo za mazati nakon izlaganja suncu, na crveni vrat i ramena sam utrljala Dermaplantu. S obzirom da je i to neka vrsta opekotine mislila sam da ne može škoditi, i nije, do jutra mi se peckanje kože smirilo (a kroz par dana sam se ogulila).
   Rekla bi da je to jedan univerzalni balzam koji bi se trebao naći u svakoj “kućnoj apoteci”.”

http://little-things-by-mala-palccica.blogspot.com/2014/08/dr-stribor-kozmetika-dermaplanta-i-sos.html

Share this Post!
About the Author : Ivan Dobrinčić
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.