Menu

Puni asortiman Gray obuće moguće je pogledati na http://greyanatomic.com/. Slobodno nas kontaktirajte za nabavu svih proizvoda koji trenutno nisu dostupni u trgovini, a prisutni su u Gray asortimanu.

Grey proizvod rezultat je višegodišnjeg istraživanja niza stručnjaka: dizajnera, kožara, tehnologa, ortopeda, fizijatara. Različitost Grey obuće je u zračnom potplatu i biljnom štavu kože. Ideja proizvoda Grey je imitacija hoda po pijesku. Gazište je ispunjeno zrakom i prilikom hoda se formira tako da podboči uzdužne i poprečne svodove i raspoređuje težinu tijela na cijelo stopalo. Na taj način stvarate svoj otisak u gazištu i dobivate svoju jedinstvenu obuću, baš kao da ste je radili po mjeri. Uslijed takvog rasterećenja stopala, smanjuju se, do u potpunosti uklanjaju problemi trna u peti, kurjih očiju, natisaka, bolnih i teških nogu, pojačava se cirkulacija, smanjuje naticanje nogu, pečenje vena i dr. Koža od koje je izrađena obuća je prerađena na starinski način, biljkama (tzv. Vegetabil štav kože) što smanjuje do eliminira pečenje tabana, gljivična oboljenja i neugodan zadah stopala.

Izborom materijala, dizajnom obuće i tehnološkim postupkom izrade, obuća Grey Anatomic ima cilj da Vašem stopalu obogući prirodno okruženje, da se formira prema Vašem stopalu umjesto da primorava Vaše stopalo da se prilagođava njoj. Projektirani materijali vode računa o prirodnosti, PH neutralnosti i upijanju znoja, kao i o zaštiti čovjekove sredine.

Grey Anatomic proizvodi se izrađuju isključivo od prirodne kože u tehnološki naprednom procesu koji osigurava ugodan miris, dobar izgled, ne proizvode buku pri korištenju, dobar opip, biokemijsku srodnost sa kožom korisnika, sposobnost prilagođavanja stopalu i podlozi.

Poduzeće Grey u svom poslovanju pokriva cjelokupni proces od ideje do krajnjeg kupca. Bavi se projektiranjem i realizacijom radnog prostora, opreme, sirovina i proizvoda. Svoj proizvodni program isključivo bazira na proizvodnji obuće koja je u skladu sa medicinsko-ortopedskim standardima. Svoju aktivnost poduzeće Grey započelo je 1971. godine.

Share this Post!
About the Author : Ivan Dobrinčić
0 Comment