Menu
Njega lica dostupna svima

Prenosimo Vam recenziju zadovoljne korisnice:

“Divni Dr. Stribor na recenziju mi je poslao dvije hidratantne kreme: kremu od ruže i argana i kremu od vanilije i naranče o kojima možete pročitati u recenziji! Posebno se veselim predstaviti vam za mene novo ime na hrvatskoj kozmetičkoj sceni koje zasigurno osvaja mnoge kozmetičke torbice i ulazi na popise dnevne beauty rutine mnogih žena.

Bajkovito ime iza kojeg se kriju proizvodi za uljepšavanje, kao i predivan dizajn ambalaža u koje su oni pakirani potaknulo je moju znatiželju da ih probam.

Kada sam počela malo istraživati, primjetila sam kako su sastojci koji se koriste u kozmetici Dr. Stribora sastojci koji su u korak sa najboljim sastojcima za kozmetiku.
Tu možete pronaći predivnu ružu i arganovo ulje, noćurak i hamamelis, neodoljivi spoj koloidnog zlata i esencijalnu vodu ruže, vaniliju i naranču… Ako vas ovi spojevi nisu naveli da probate kremice ja ne znam što će vas natjerati.

Nisam mogla odoljeti a da malo ne istražim i pokušam pronaći odgovor zašto se kozmetika zove Dr. Stribor, budući da u meni čuči malena kovrčava djevojčica koja i danas obožava bajke, a meni ovo ime zvuči bajkovito i podsjeća me na priče iz djetinjstva. Pronašla sam odgovor na svoje znatiželjno pitanje, Stribor je osoba koja stoji iza cijelog brenda, glavni pokretač i duša kozmetike.

Kako sam kaže, kozmetika nije nastala samo iz kemijskih formula i spojeva, već iz direktnih iskustava s ljudima i prirodom. Ukoliko vas zanima točan sastav pojedine kreme možete ga pronaći na web stranici Dr. Stribor kozmetike, to me posebno oduševilo jer su moji najmiliji osjetljivi na razne dodatke u kremama a ovako brzo i lako provjerim da li im nešto odgovara ili ne.

Krema od ruže i arganovog ulja – hranjiva krema za suhu kožu
Svaka od nas ima ili suhu T-točku ili čelo ili nos, bradu ili što već.. meni je mjesto između obrva suho mjesto i savršeno za iskušati ovu kremu. Naravno, nisam mogla odoljet a da ju ne iskušam i na rukama. Ova krema, intenzivnog je mirisa, mene podsjeća na Indiju, mirisne štapiće, na egzotične parfeme. Teksturom je gusta iako se lako razmazuje i brzo upija, neobične boje, senfasto žute ali ne ostavlja žute fleke.

Zanimljivo je kod ovih krema kako miris ostane na vama kao parfem još nekoliko sati kasnije, jako ugodan. Na koži su lagane i razmazive i brzo upijajuće.

Krema od vanilije i naranče – hidratantna krema
Neobičan spoj u kremu, barem sam ja tako pomislila, ali me osvojila. Čim sam ju nanijela osvojila me, tako fini miris, kao da ste se namazali nekom divnom slasticom! Krema je bijele boje, u tubici, lako se razmazuje i nema taj neki putrast osjećaj kada je na prstima kao od ruže i argana. Nakon što ju nanesete, brzo se upija a koža vam cijeli dan ostaje baršunasta i meka i nemate potrebe opet mazati ruke, čak ni onda ako kao ja cijeli dan perete bočice, zdjelice i malo musavo lice od čokolada!

No, ima još nešto s ovim kremicama, osim što su divne i bajkovite svaka od njih nosi posebnu priču koju vam nisam htjela otkriti. Priče se nalaze na ambalaži i osvojiti će vas na prvu, zato brzo u ljekarnu po svoju novu omiljenu mazalicu!”

 http://www.susjeda.com.hr/dr-stribor-kozmetika/

Share this Post!
About the Author : Ivan Dobrinčić
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.