Menu
Planta bebe – novost u ponudi

Planta Bebe je univerzalna krema za njegu i zaštitu suhe kože. Njeni ključni sastojci su:

1. kokos i kakao maslac koji djeluju zaštitno na kožu i bogati su protektivnim srednjelančanim masnim kiselinama. U kreiranju formulacije posebno smo pazili na omjere ova dva biljna maslaca kako ne bismo dobili odveć tešku formulaciju. Maslac kokosa dobiven je iz kokosov mlijeka a ne pulpe, kako bi teksturno i mirisno bio ugodniji. Dodan je ekološki pojačivač apsorpcije koji čini kremu fino upijajućom.
2. EPS ekstrakt preslice spoj je tradicionalnog i modernog. Preslica se nalazila u “bakinim recepturama” kao antiage sastojak i za učvršćivanje kože kako izvana tako i iznutra. Mi smo ju dodali u najmodernijem fitoterapijskom ekstraktu.
3. CO2 ekstrakt kamilice je moderna tehnologija: daleko više protuupalni od svima poznatog eteričnog ulja njemačke kamilice, dodan je da smiri manje iritacije kože izazvane utjecajem okoliša.
4. Hijaluronskoj kiselini ne treba posebno predstavljanje. Odabrana je visokomolekulska koja štiti od isušivanja i čini kožu glatkom.
5. Mirisno je odabrana kombinacija naranče (organsko eterično ulje pulpe) i kokosa (miris potječe iz maslaca).
6. Konzervansi su ekološki
Namjena: koju bi to kremu uzela mama u žurbi kako bi namazala i svoje ruke i lice, i lice i ruke djeteta? Otuda i naziv Planta bebe. Idealna za zaštitu kože lica i ruku.

Share this Post!
About the Author : Ivan Dobrinčić
0 Comment