Menu
Promotivni popust 20% na tonike

Kako bi Vam pružili priliku da se pobliže upoznate s kolekcijom naših tonika u periodu od 31.8 do 12.09 darujemo Vas s promotivnim popustom u izosu od 20%. Nadamo se da ćete uživati u njima.

Tonici su zaboravljeno zlato kozmetike. Možda niste bili svjesni kako su prije dosta tisuća godina eterična ulja bila samo nusprodukt za ono doba daleko vrednijeg sastojka – cvjetne vodice. Police su krcate kremama, ali ne možemo reći kako isto vrijedi i za tonike. Došli smo ispraviti ovu strahovitu nepravdu. Tonici sadrže 0% pročišćene vode. Osnovni sastojak su oligoelementi i toliko rijetke esencijalne vode. Ako je voda izvor života, njena prava vrijednost skriva se u malim dodacima koji se u njoj nalaze, oni upravljaju funkcijama vode. U tonicima se prepoznaje puna vrijednost ljubavi prema svježini kože. Tonici su najsvestranija kozmetika, može biti osvježenje koži u bilo kojem godišnjem dobu, možda će čak biti i nježni način čišćenja kože, vodena podloga kremama, uljnim i hijalurunskim serumima. Svaki puta kada ih nanosite, sjetite se kako sadrže najvišu vrijednost mineralnih i biljnih sastojaka naše planete. Htjeli smo vam dati dašak apsolutnog luksuza za svaki dan.


Kako koristiti tonike ?
Toliko je mogućih uporaba naših tonika da nam je neugodno podsjećati vas na ono što sami znate. Može se nanositi sprejanjem po licu što je vrlo ugodno, a ako vam više odgovara, možda ćete se odlučiti na nanošenje kozmetičkom vatom. Kako god vi želite.
1. Može vam biti osvježivač za lice bilo kada i koliko puta želite tijekom dana. Nosite ga kao malu prvu pomoć.

2. Jeste li zaboravili kako je tonik odlična podloga za sve na vašem licu? Možda će prije kreme Ruža & argan? Dvije ruže na vašem licu doista su poseban užitak. Ili pirje Naranče i vanilije ? Spoj nerolija i naranče zanosni je parfemski raj. Ili prije Echium gamma uljnog boostera? Koja svježina dok na mokro lice nanosite hranjivost biljnih ulja. Tko je od vas fasciniram beskrajnom hidratacijom, tonici su podloga Ag-Au/CP serumu hijaluronskih kiselina. Aktivne tvari humektansi oduševit će vas i ispod dekorativne kozmetike.

3. Nježno finish čišćenja lica ? Zašto ne, i na blazinici čini čuda. Sugeriramo nakon D-phase šećernog gela za čišćenje lica.

Share this Post!
About the Author : Ivan Dobrinčić
0 Comment