Brza i pouzdana dostava

Bioteka Zagrebačke županije obavljaju dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Dostavu vrši tvrtka GLS prijevoz.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 65 € / 489,74 kn. Za naručenu robu u iznosu manjem od 65 € / 489,74 kn, dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 5 € / 37.67 kn.

Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.

Pošiljke za otoke najčešće su dostavljene u roku od 3 radna dana. U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode, povećan broj pošiljaka,…) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju, ukoliko se vrši naplata pakete pouzečem dužni ste kuriru prije preuzimanja platiti iznos paketa.

Gdje je moja narudžba?

Na dan preuzimanja paketa dostavna služba će Vam poslati SMS poruku na broj mobilnog telefona koji ste ostavili u narudžbi, kojom će Vas obavijestiti da je paket preuzet. Također u istoj poruci će se nalaziti i lozinka za pračenje paketa koju možete u bilo kojem trenutku upisati na stranici paketne službe kako bih vidjeli gdje je Vaš paket.

Na sam dan isporuke paketa dostavna služba će Vam poslati SMS sa okvirnim termin dostave paketa na adresu i brojem dostavljača ukoliko će Vam isti biti potreba.