Grey anatomic – proizvodi

Grey proizvod rezultat je višegodišnjeg istraživanja niza stručnjaka: dizajnera, kožara, tehnologa, ortopeda, fizijatara. Različitost Grey obuće u zračnom je potplatu i biljnom štavu kože. Ideja proizvoda Grey jest imitacija hoda po pijesku. Gazište je ispunjeno zrakom i prilikom hoda formira se tako da podboči uzdužne i poprečne svodove i raspoređuje težinu tijela na cijelo stopalo. Na taj način stvarate svoj otisak u gazištu i dobivate svoju jedinstvenu obuću, baš kao da ste je radili po mjeri. Uslijed takvog rasterećenja stopala smanjuju se, čak u potpunosti uklanjaju problemi trna u peti, kurjih očiju, natisaka, bolnih i teških nogu, pojačava se cirkulacija, smanjuje naticanje nogu, pečenje vena i dr. Koža od koje je izrađena obuća prerađena je na starinski način, biljkama (tzv. Vegetabil štav kože), što smanjuje i eliminira osjećaj peckanja u tabanima, gljivična oboljenja i neugodan miris stopala.

Izborom materijala, dizajnom obuće i tehnološkim postupkom izrade obuća Grey Anatomic ima cilj da Vašem stopalu omogući prirodno okruženje, da se formira prema Vašem stopalu umjesto da primorava Vaše stopalo da se ono prilagođuje njoj. Projektirani materijali vode računa o prirodnosti, PH neutralnosti i upijanju znoja kao i o zaštiti čovjekove sredine.

Grey Anatomic proizvodi izrađuju se isključivo od prirodne kože u tehnološki naprednom procesu koji osigurava ugodan miris, dobar izgled, dobar opip, biokemijsku srodnost s kožom korisnika, sposobnost prilagođavanja stopalu i podlozi, te ne proizvode buku pri korištenju.

Poduzeće Grey u svom poslovanju pokriva cjelokupan proces od ideje do krajnjeg kupca. Bavi se projektiranjem i realizacijom radnog prostora, opreme, sirovina i proizvoda. Svoj proizvodni program bazira isključivo na proizvodnji obuće koja je u skladu s medicinsko-ortopedskim standardima. Svoju aktivnost poduzeće Grey započelo je 1971. godine.

Prikazuje se svih 20 rezultata