-4%
,

Slatki Pelin (Artemisia annua)

Suban

  • Biljka iz porodice Asteracea koja se upotrebljavala u kineskoj medicini više od 2000 godina.
  • Biljka je karakterističnog izgleda – ima lišće koje izgledom podsjeća na paprat dok miris biljke podsjeća na kamfor.
  • Može narasti čak i do 2 m visine te je rasprostranjena najviše u sjevernoj Aziji i Indoneziji, a zbog svoje učinkovitosti se uzgaja širom svijeta.
  • Glavna aktivna komponenta slatkog pelina je artemisinin.

20,16  (151,90 kn)

Slatki Pelin (Artemisia annua)

Čaj od slatkog pelina (Artemisia Annua) povećava imunitet organizma,djeluje antikancerogeno, uništava viruse,bakterije i parazite.

Slatki pelin ( Artemisia Annua) pomaže imunom sistemu na taj način što uz pomoć nagomilanog željeza u stranim tijelima poput nekih veoma štetnih bakterija, parazita, virusa pa čak i malignih stanica uništava iste.

Slatki pelin u sebi sadrži artemisinin njegovu aktivnu supstancu koja u kontaktu sa željezom iz stranih tijela oslobađa negativno naelektrizirane atome kisika koji se nazivaju slobodni radikali. Slobodni radikali napadaju gore navedena strana tijela uključujući kancerogene stanice i uništavaju ih.

Na ovaj nači slatki pelin pomaže imunom sistemu i povećava njegovu efikasnost uništavajući i djelujući isključivo protiv stranih tijela u organizmu.

Biljka iz porodice Asteracea koja se upotrebljavala u kineskoj medicini više od 2000 godina.

Biljka je karakterističnog izgleda – ima lišće koje izgledom podsjeća na paprat dok miris biljke podsjeća na kamfor.

Može narasti čak i do 2 m visine te je rasprostranjena najviše u sjevernoj Aziji i Indoneziji, a zbog svoje učinkovitosti se uzgaja širom svijeta.

Glavna aktivna komponenta slatkog pelina je artemisinin.

Primjena: U 250 ml prokuhane vode dodati 2 čajne žlice slatkog pelina. Poklopiti i ostaviti 15 minuta te procijediti i piti. Može se piti tri puta dnevno najbolje 2 sata pije jela.

Pakiranje: 250, 500 i 1000 grama (rinfuza)

Pakiranje

500 g, 250 g, 1000 g

Proizvođač

Zemlja podrijetla

Bugarska