Almagea L-CARNITINE ACTIVE+

Almagea

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, CarnipureTM, kao i krom koji doprinosi normalnom metabolizmu makronutijenata* te tako potpomaže i metabolizam masti u tijelu.

Tjelesna aktivnost i uravnotežena prehrana pomažu nam očuvati dobro zdravlje i formu. Povrh toga, određeni dodaci prehrani od velike su koristi jer pridonose bržem postizanju dobre forme, povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti.

138,80 kn

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+

Primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu. U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. L-karnitin se, stoga, preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži CarnipureTM, najčišći oblik L-karnitina, u tekućem obliku u biljnoj (veganskoj) kapsuli. Licaps® Vcaps® kapsule biljnog podrijetla pogodne su za vegetarijance, lagane su za gutanje, nježnije su za želudac te su izuzetno učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizam.

Namjena — Potiče metabolizam masti u tijelu
Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ preporuča se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

Namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi.

L – karnitin je tvar koja nastaje iz esencijalnih aminokiselina lizina i metionina posredstvom vitamina C, B6, niacina i željeza. U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije.

Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost stoga se L-karnitin preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Uz Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ dodatak prehrani, preporučamo vam barem pola sata tjelovježbe dnevno koja dokazano pozitivno utječe na zdravlje organizma i pridonosi dobroj tjelesnoj formi. Uz uravnoteženu prehranu, bogatu voćem i povrćem, i zdrav način života, pridonosite svjesno zdravlju vašeg tijela.

Sastojci u dnevnoj dozi
(jedna Licaps kapsula)
% PU*
L-carnitine 500 mg
Krom (Krom (III) klorid) 20μg 50
*PU = preporučeni dnevni unos
NAČIN PRIMJENE

1 kapsula dnevno prije tjelovježbe

PAKIRANJA

Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® Vcaps® Plus kapsula s 500mg L-karnitina i 20μg kroma.

Proizvođač

Pakiranje

30 kapsula

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Almagea L-CARNITINE ACTIVE+”

There are no reviews yet.