,

Almagea – Man formula+

Almagea

Ključ optimalnog intimnog zdravlja i plodnosti muškarca krije se u pravilnoj i uravnoteženoj prehrani s posebnim naglaskom na unos ciljanih aminokiselina, vitamina, minerala i antioksidansa koje u optimalnoj kombinaciji sadrži Almagea® MAN FORMULA+.

Testosteron je najvažniji muški spolni hormon koji ima neophodnu ulogu u normalnoj proizvodnji sjemene tekućine te pridonosi spolnom nagonu muškarca. Stoga je primjena mikronutrijenata koji doprinose održavanju normalne razine testosterona poput cinka i selena koji doprinosi normalnoj spermatogenezi od velikog značaja za spolno i reproduktivno zdravlje muškarca.

33,23  (250,37 kn)

Almagea – Man formula+
Namijenjen je svim muškarcima koji žele:

  • održati optimalno intimno zdravlje
  • poboljšati reproduktivnu funkciju
  • smanjiti razinu oksidacijskog stresa

Nova generacija dodataka prehrani u praškastom obliku koja sadrži posebnu kombinaciju:

  • aminokiselina: L-arginina, L-citrulina i L-karnitina,
  • antioksidansa: likopena, vitamina E i folne kiseline,
  • minerala: cinka, bakra i selena.

Reaktivni kisikovi spojevi dovode do oksidacijskog stresa uzrokujući oštećenja spermija i njihovu slabu pokretljivost te u konačnici smanjenu plodnost. Ovi štetni spojevi nastaju pod utjecajem zagađenja iz okoliša, ali i kao posljedica neurednog ili nepravilnog načina života, loše prehrane i stresa. Reaktivne kisikove spojeve neutraliziraju antioksidansi koje tijelo samo proizvodi ili ih unosimo hranom te dodacima prehrani – poput likopena, vitamina E i selena. U procesu proizvodnje zdravih muških spolnih stanica važni su još bakar, cink i folna kiselina bez kojih neki procesi u stvaranju i sazrijevanju spermija nisu mogući.

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna vrećica): % PU*
L-arginin 1500 mg
L-citrulin 1000 mg
L-karnitin 500 mg
Cink 14 mg 140 %
Vitamin E 12 mg 100 %
Likopen 8 mg
Bakar 2 mg 200 %
Folna kiselina 400 µg 200 %
Selen 100 µg 182 %
*PU – dnevni preporučeni unos
NAČIN PRIMJENE

1 vrećica na dan. Sadržaj vrećice otopiti u čaši vode (150 mL).

Inovativnost

Almagea® MAN FORMULA+ praktično je rješenje za svaku priliku. Dozirni oblik vrećice s prahom, koji se otapa u vodi, omogućuje primjenu potrebnih količina aktivnih tvari u samo jednoj dnevnoj dozi. Zaštitna ambalaža vrećice jamči izvrsnu zaštitu aktivnih tvari od svijetla i vlage, a ukusni napitak osigurava dobru suradljivost prilikom primjene.

PAKIRANJE

Jedno pakiranje sadrži 30 vrećica po 6 g (180 g).

Proizvođač

Pakiranje

30 vrećica

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Almagea – Man formula+”

There are no reviews yet.