Almagea – Motion support+

Almagea

Almagea® MOTION SUPPORT+ je dodatak prehrani nove generacije s kompleksom biološki aktivnih tvari za zdravlje hrskavice, mišića i kosti.

Prirodna standardizirana aktivna komponenta UC-II® patentirani je oblik kolagena tipa II koji predstavlja osnovni strukturni protein hrskavice.

Vitamin D3 podržava funkciju mišića, a u kombinaciji s vitaminom K2 sudjeluje i u održavanju normalnih koštanih struktura.

Vitamin C sudjeluje u sintezi kolagena te tako doprinosi normalnoj funkciji hrskavice i kostiju što je bitno za normalnu pokretljivost zglobova.

130,00 kn

ALMAGEA® MOTION SUPPORT+ NAMIJENJEN JE:

  • TJELESNO AKTIVNIM OSOBAMA SVIH DOBNIH SKUPINA KOJE ŽELE POBOLJŠATI POKRETLJIVOST ZGLOBOVA I OČUVATI HRSKAVICU, KOSTI I MIŠIĆEZA OČUVANJE
  • KOŠTANE I MIŠIĆNE MASE TE POKRETLJIVOST ZGLOBOVA
  • OSOBAMA ZRELE I STARIJE DOBI S TEGOBAMA I BOLESTIMA LOKOMOTORNOG SUSTAVA

Tjelesna aktivnost, starija životna dob i određene zdravstvene tegobe doprinose trošenju struktura koje izgrađuju naše zglobove. Čimbenici koji potenciraju tegobe u lokomotornom sustavu mogu biti genetski (spol, rasa, nasljedne bolesti), životna dob, tjelesna masa, pojedina zanimanja, traume lokomotornog sustava, bolesti kostiju i zglobova te operativni zahvati.

Prema rezultatima epidemioloških istraživanja, u Hrvatskoj svaka četvrta žena i svaki peti muškarac srednje životne dobi ima neki od simptoma degenerativno promijenjenih zglobova. Nažalost, ni mlađa populacija nije pošteđena pa u 10 % populacije u dobi između 15 i 25 godina dolazi do artrotskih promjena.

Almagea® MOTION SUPPORT+ nova je generacija dodataka prehrani koji u inovativnim Licaps® OCEANCAPS® kapsulama sadrži posebnu kombinaciju patentiranog nedenaturiranog (nativnog) kolagena tip II (UC-II®) te vitamina K2, D3 i C.

Licaps OCEANCAPS kapsule porijeklom su od riblje želatine iz obnovljivih izvora, a ne sadrže GMO, gluten, škrob, laktozu niti konzervanse. Lagane su za gutanje, nježnije za želudac te su izuzetno stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

Almagea® MOTION SUPPORT+ je pripravak koji sadrži UC-II® prirodnu standardiziranu aktivnu komponentu koja predstavlja posebni oblik nedenaturiranog kolagena tip II. Jedna Licaps® kapsula Almagea MOTION SUPPORT+ sadrži 40 mg nedenaturiranog kolagena tip II (UC-II®). Pripravak sadrži i vitamin D3 koji doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalne funkcije mišića, vitamin K2 koji doprinosi održavanju normalnih kostiju te vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

U znanstvenom istraživanju koje je proveo Lugo i suradnici, usporedna primjena UC-II® nasuprot kombinaciji glukozamina i kondroitina pokazala je bolji učinak. Budući da je potrebna dnevna doza standardnih pripravaka glukozamina i kondroitina veća od 3 grama (3 tablete), prednost primjene pripravka s UC-II® očituje se u maloj dozi odnosno primjeni jedne male kapsule dnevno.*

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna Licaps kapsula) % PU*
Nedenaturirani kolagen tip II (UC-II®) 40 mg
Vitamin D3 10 µg 200 %
Vitamin K2 75 µg 100 %
Vitamin C 60 mg 75 %
*PU – dnevni preporučeni unos
NAČIN PRIMJENE

1 kapsula dnevno uz obrok.

Almagea® MOTION SUPPORT+ je iznimno ugodan za korištenje
jer dolazi u izuzetno malim Licaps kapsulama i uzima se samo jedna dnevno.

PAKIRANJA

Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® OCEANCAPS® kapsula.

Proizvođač

Pakiranje

30 kapsula

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Almagea – Motion support+”

There are no reviews yet.