,

JADRANKINA FORMULA Beauty Sleep (spavanje-koža)

JadroMel

Beauty Sleep kapsule sadrže pomno odabrane sastojke koji osiguravaju punu dozu kvalitetnog sna za ljepotu i blistavost kože. Prirodni su dodatak prehrani te svakodnevnim korištenjem Beauty Sleep kapsula tijelo će se regenerirati, dubinski relaksirati, harmonizirati prirodni metabolički procesi koji se odvijaju tijekom spavanja, osvježiti i pripremiti za sve izazove kojima će biti izloženo tijekom slijedećeg dana. Koža će izgledati svježa, glatka i napeta.

211,25 kn

JADRANKINA FORMULA Beauty Sleep (spavanje-koža)

Beauty Sleep kapsule sadrže pomno odabrane sastojke koji osiguravaju punu dozu kvalitetnog sna za ljepotu i blistavost kože. Prirodni su dodatak prehrani, vrlo kompleksnog sastava te se mogu neograničeno dugo koristiti, jer ne stvaraju ovisnost i navikavanje kod dugotrajne uporabe.

Svakodnevnim korištenjem Beauty Sleep kapsula tijelo će se regenerirati, dubinski relaksirati, harmonizirati prirodni metabolički procesi koji se odvijaju tijekom spa-vanja, osvježiti i pripremiti za sve izazove kojima će biti izloženo tijekom slijedećeg dana. Koža će izgledati svježa, glatka i napeta.

Sadrži:

Melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san

Vitamine B2, B6, B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti

Vitamine B1, B2, B6, B12 koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava

Vitamin B1, B6 koji  doprinose normalnoj psihološkoj funkciji

Vitamine B2 i E koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Cink i krom doprinose normalnom metabolizmu makronutrijenata

Melatonin je prirodni hormon kojeg proizvodi žlijezda epifiza i kada je njegova koncentracija u krvi veća tada mirnije i bolje spavamo. S godinama naš organizam proizvodi sve manje melatonina radi čega dolazi do nesanice, čestog buđenja tijekom noći, umora, bezvoljnosti, pomanjkanja energije te se ubrzava se i proces starenja.

Lavanda (Lavandula angustifolia) dugo se  koristi u tradicionalnoj medicini

Cvjetovi lavande djeluju umirujuće na:

  • središnji živčani sustav i na živce dišnih organa:uklanja stres, tjeskobu i glavobolju izazvane napetošću, ublažava nemir, nesanicu i razdražljivost
  • probavni trakt: potiče probavu i uklanjanje štetnih tvari iz organizma, protiv nadutosti i grčeva u crijevima,poboljšava protok žuči,potiče funkciju jetre, kardiovaskularni sustav: umiruje nervozan rad srca, opušta napetost krvnih žila

Kalifornijski mak (Eschscholzia californica), također poznat kao zlatni mak ili sunčeva svjetlost, koristi se u tradicionalnoj medicini u  mnogim različitim kulturama. Sadrži vitamin C i E, nezasićene masne kiseline te magnezijeve i željezne soli. Prema znanstvenim istraživanjima Kalifornijski mak pomaže kod opuštanjai poboljšava kvalitetu prirodnog sna te prilagodbi  stresnom načinom života.

Matičnjak ( Melissa 0fficinalis)  tradicionalno se koristi zbog svojih antispazmodičkih svojstava jer sadrži visoke koncentracije aktivnih tvari tako da se koristi i kao psifički i fizički stimulans kod napetosti, nervoze, iritabilnosti, gubitka koncentracije te sličnih lakših psihičkih tegoba I nesanice. Za blagotvornost matičnjaka znalo se još u antičko doba. Povoljno djeluje na srce, smiruje i s razlogom kažu da tijelu daje novu snagu i potiče lijepe misli. Od davnina je poznato i koristilo se njegovo djelovanje protiv bolnog i tjeskobnog grča raznih organa – živčanog sustava, probavnog sustava, dišnog sustava.

Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak čovjekovog tijela koji je ključan za elastičnost, fleksibilnost i volumen tkiva, velika količina ove tvari se nalazi u tekućini u zglobnoj kapsuli, koži, očima, stijenkama krvnih žila.

Skoro najvažnije svojstvo ove tvari jeste ono da jedna njena molekula veže 500 puta veću količinu vode. Ukratko, hijaluron apsorbira vodu i veže je u organizmu. Po različitim podacima, voda u ljudskom tijelu čini od 70 do 80 posto, tako da je hijaluron vrlo važna tvar za svakog od nas. Upravo zbog sadržaja hijalurona dječja koža je tako mekana i glatka!

Mlada koža koja ima visok udio hijaluronske kiseline je mekana i elastična, dok sa starenjem opada udio hijaluronske kiseline u koži, čime koža stari, postaje suha i manje zategnuta.

Hijaluronska kiselina ubrzava procese obnove u stanicama ljudskog organizma, smanjuje suhoću i peckanje kože, potiče razvoj novih stanica kože, ubrzava zacjeljivanje rana, štiti kožu od infekcija. Obzirom na sposobnost vezanja vode, hijaluron uklanja bore, omekšava i njeguje kožu, vraća njoj mladenački izgled. Stoga se u literaturi često može pronaći da se hijaluronska kiselina još naziva „eliksir mladosti“.

Način uzimanja: 2 kapsule dnevno, prije spavanja

Pakiranje JADRANKINA FORMULA Beauty Sleep (spavanje-koža): 60 kapsula

Proizvođač

Pakiranje

60 kapsula

Na temelju 0 ocjena

0.0 prosječna
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “JADRANKINA FORMULA Beauty Sleep (spavanje-koža)”

Još nema recenzija.