,

PHYTOCAPS Cranberry (infekcije mokraćnih putova) Brusnica

PhytoCaps

Sastojci brusnice sprečavaju bakterije da se prihvate za stijenku mokraćovoda, mjehura ili bubrega, što je uvjet za nastanak infekcije. Mokraćni putovi se mokrenjem ispiru i oslobađaju bakterija.

100,00 kn

PHYTOCAPS Cranberry (infekcije mokraćnih putova) Brusnica

Proizvodi se od svježih brusnica posebnim tehnološkim postupkom kojim se zadržavaju i koncentriraju svi sastojci ove ljekovite biljke, bez dodataka i konzervansa.

Brusnica se na američkom kontinentu tradicionalno koristi kao sredstvo za sprečavanje uroloških infekcija i zbog te osobine je uvrštena i u farmakopeju SAD. Dugo se smatralo da se antibakterijsko djelovanje brusnice temelji na povećanju kiselosti urina, međutim, mnoga istraživanja i klinička ispitivanja u posljednje vrijeme (A.E. Sobota, D. Zafriri, I. Ofek, R. Adar, D.V. Moen, E. H. Beachey …) dokazala su da sastojci brusnice sprečavaju bakterije da se prihvate za stijenku mokraćovoda, mjehura ili bubrega, što je uvjet za nastanak infekcije. Mokraćni putovi se mokrenjem ispiru i oslobađaju bakterija.

CRANBERRY kapsule se preporučuju u prevenciji uroloških infekcija, a učinkovite su i kod pojava prvih lakših simptoma upalnih procesa.

Osobama podložnim čestim infekcijama mokraćnih putova preporučuje se svakodnevno uzimanje kroz dulje vrijeme, jer će na taj način spriječiti nastanak infekcija.

Način uporabe: 3 puta dnevno 2 kapsule nakon obroka.

Pakiranje: 100 kapsula

Pakiranje

100 kapsula

Proizvođač

Zemlja podrijetla

Kanada