,

PHYTOCAPS Glucosamine Sulfat (zglobivi) Glukozamin Sulfat

PhytoCaps

Glukozamin je sastavni dio ljudskog tkiva, posebice hrskavice, kostiju, vezivnih tkiva i ligamenata. Molekule glukozamina sintetiziraju se u tijelu i obnavljaju hrskavicu u zglobovima i ostalim tkivima. Stvaranje glukozamina smanjuje se s godinama, tako da je kod starijih osoba znatno reducirana sposobnost regeneracije hrskavice.

  • nadoknađuju nedostatak glukozamina u organizmu
  • usporavaju trošenje hrskavice i potiču regeneraciju zglobova

21,57  (162,52 kn)

PHYTOCAPS Glucosamine Sulfat (zglobivi) Glukozamin Sulfat

Za zdrave zglobove

Sadrži 750 mg glukozamin sulfata dobivenog iz hitinskog omotača morskih školjkaša, bez ikakvih dodataka, konzervansa ili boja.
Glukozamin je sastavni dio ljudskog tkiva, posebice hrskavice, kostiju, vezivnih tkiva i ligamenata. Molekule glukozamina sintetiziraju se u tijelu i obnavljaju hrskavicu u zglobovima i ostalim tkivima. Na žalost, stvaranje glukozamina smanjuje se s godinama, tako da je kod starijih osoba znatno reducirana sposobnost regeneracije hrskavice.

  • nadoknađuju nedostatak glukozamina u organizmu
  • usporavaju trošenje hrskavice i potiču regeneraciju zglobova

PHYTOCAPS Glucosamine Sulfat (zglobivi) Glukozamin Sulfat se preporučuju starijim osobama, osobama s degenerativnim promjenama zglobova i osobama s povredama i upalama zglobova, ligamenata, tetiva i vezivnog tkiva te se stoga posebno preporučuju sportašima.
Istraživanja su pokazala da GLUCOSAMINE kapsule treba uzimati kroz dulje vremensko razdoblje, po mogućnosti kontinuirano ili terapiju ponavljati u razmacima.
Organizmu treba vremena da obnovi hrskavičnu masu, tako da će povećana pokretljivost zglobova i smanjenje boli uslijediti već nakon 3-4 tjedna.

Način uporabe: Uzeti 2 puta dnevno 1 kapsulu nakon obroka.

Pakiranje: 90 kapsula

Proizvođač

Zemlja podrijetla

Kanada

Pakiranje

90 kapsula