,

HOMEOLAB Anxiety-Stress relief (anksioznost-stres)

Homeolab

Homeopatski odgovor na današnji stresan način života.
Svladajte stres i riješite se depresije ovom potpuno prirodnom formulom koja se preporučuje kod tretmana neuroza, razdražljivosti, uznemirenosti, tuge, depresije, osjećaja izgubljenosti i očaja. Smiruje napadaje panike. Homeolab Anxiety – Stress relief je kombinirani homeopatski pripravak, također se može koristiti za smanjivanje učinaka uzbuđenja, srdžbe i bolnoga gubitka.

9,62  (72,48 kn)

Homeolab Anxiety – Stress relief (anksioznost i stres)

Homeopatski odgovor na današnji stresan način života.
Svladajte stres i riješite se depresije ovom potpuno prirodnom formulom koja se preporučuje kod tretmana neuroza, razdražljivosti, uznemirenosti, tuge, depresije, osjećaja izgubljenosti i očaja. Smiruje napadaje panike. Homeolab Anxiety – Stress relief je kombinirani homeopatski pripravak, također se može koristiti za smanjivanje učinaka uzbuđenja, srdžbe i bolnoga gubitka. Ne stvara ovisnost i ne izaziva pospanost. Kao i svaki homeopatski pripravak – bez nuspojava i bez kontraindikacija.

Uputa za uporabu: Rastopite 3 ili 4 pelete ispod jezika 3 puta dnevno. Za vrijeme napadaja panike, koji se javljaju iznenada bez posebnog povoda, a praćeni su neugodnim tegobama, npr. lupanjem srca, otežanim disanjem, bolovima, strahom od smrti itd., koristite svakih 15 minuta po 2 pelete.
Kod kroničnih tegoba savjetujemo korištenje 2-3 mjeseca.

Sastav:
Asafoetida (asafetida) 4X(D) – prikladna je za ljude koji su nezadovoljni sami sa sobom i razdražljivi.
Ignatia amara (grah Sv. Ignacija) 4X(D) – smiruje djelovanje emocija nastalih zbog bolnog gubitka – tugu, očaj i osjećaj izgubljenosti.. Smiruje nagle promjene raspoloženja. Ublažava osjećaj obeshrabrenosti, dosade i lišavanja. Smiruje srdžbu.
Avena sativa (zob) 4X(D) – smiruje nervnu iscrpljenost i lupanje srca.
Valeriana officinalis (korijen odoljena) 4X(D) – uklanja depresiju, tjeskobu, nervozu i nesanicu.
Argentum nitricum (srebrni nitrat) 9X(D) – ublažava blage tjeskobe i strepnje, te suzbija napetost. Koristan je u situacijama kada stalno nastojite udovoljiti svakoj zadaći koja naiđe, a inače ste stalno u žurbi i nikada nemate vremena.

Pakiranje: 80 peleta

Komplementarni tretman:
Insomnia Relief (Nesanica) homeopatski pripravak, Homeolab
Fatigue Relief (Umor) homeopatski pripravak, Homeolab

Pakiranje

80 peleta (zrnaca)

Proizvođač

Zemlja podrijetla

Kanada

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “HOMEOLAB Anxiety-Stress relief (anksioznost-stres)”

There are no reviews yet.