,

Maska s bakrom višekratna P29

Availability:

Nema na zalihi


  • Bakrene maske su izrađene od poliuretanske pjene, a sadrže patentirani visokotehnološki zaštitni bakreni premaz koji znanstveno dokazano inaktivira do 99 % bakterija i virusa unutar 1 minute pa tako i Covid – 19.
  • ima filter za pročišćavanje zraka i na taj način omogućava lakše disanje i ne zadržava mirise iz ustiju.
  • kroz masku se lagano diše te je omiljena kod sportaša i osoba koje masku nose dulje vrijeme te pod fizičkim opterećenjem.
  • Višekratne su i mogu se nositi 50-ak puta, a peru se jednostavno, pod mlazom hladne vode te se puste da se osuše i mogu se nositi ponovo.

 

15,93  (120,02 kn)

Nema na zalihi

Maska s bakrom višekratna P29

P29 Antibakterijske bakrom presvučene zaštitne maske

Jedinstvene na tržištu. Proizvode se u Južnoj Koreji, zemlja koja prednjači u tehnološkim dostignućima, a uspješno se bori i s pandemijom Covid – 19. Ergonomski su dizajnirane i udobne za nošenje na licu, a posebno oko ušiju. Maska lijepo prianja uz lice, prekrije i bočnu stranu lica, te tako još bolje štiti.

Maske su izrađene od poliuretanske pjene, a sadrže patentirani visokotehnološki zaštitni bakreni premaz koji znanstveno dokazano inaktivira do 99 % bakterija i virusa unutar 1 minute pa tako i Covid – 19.

Maska P29 ima filter za pročišćavanje zraka i na taj način omogućava lakše disanje i ne zadržava mirise iz ustiju.

Kako se kroz masku lagano diše tako da je omiljena kod sportaša i osoba koje masku nose dulje vrijeme te pod fizičkim opterećenjem.

Višekratne su i mogu se nositi 50-ak puta, a peru se jednostavno, pod mlazom hladne vode te se puste da se osuše i mogu se nositi ponovo. Kod pranja ne koristiti deterdžente i/ili sapune.

Nakon 50 pranja, maska P29 ne gubi svojstva, već se zbog pohabanosti preporučuje zamjena iste.

Svaka Maska s bakrom višekratna P29 je pakirana zasebno u sterilnom pakiranju. Na pakiranju se nalaze upute za upotrebu i tehničke karakteristike maske, kako bi se pravilno i što dulje mogla koristiti.

Kupnjom P29 zaštitne maske štedimo naš novac, jer masku možemo koristiti 50-ak puta. Ujedno štitimo sebe i druge s obzirom da maska minimalizira rizik zaraze Covidom – 19 time što inaktivira 99% virusa unutar 1 minute.

Pakiranje: 1 maska

Zemlja podrijetla

Južna Koreja